Beoordelingen van De Mandarijn Reeuwijk

Recente recensies van De Mandarijn Reeuwijk

5 sterren na 25 reviews

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste Mandarijn Toch al enige tijd klant bij jullie Vind ondanks Covid-tijd dat bij bestellingen zoals deze van meer als 65 euro er toch wel een stukje kroepoek of gratis bezorging mag zijn !! Net even dat stukje extra verder alles ok

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen één puntje. Je krijgt een kortingscode geldig tot 4 november. Dan wordt er vermeld dat hij niet meer geldig is. Wel raar !

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en vriendelijke snelle bezorging. Wij aten de haasbiefstuk, gadogado met nassi. Aanrader....Jammie!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. onze bestelling kwam snel en netjes aan in ons vakantiehuisje.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten alleen was de mihoen met ossehaas wat plakkerig en dikker als normaal dit viel een beetje tegen verder goed eten

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk eten, mooie porties.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,maar veel te veel. Minpunt was dat de bakjes veel te moeilijk open te krijgen zijn. De randjes van de deksels zijn heel erg scherp. Je kunt je er makkelijk aan snijden...Zo ook gebeurd. Verder heerlijk gegeten. Bezorging was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima precies zoals ik het wilde hebben. Keurig ook op afgesproken tijd. Tot een volgende keer.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk en ruim voldoende en de bezorging keurig op tijd. Zeker een aanrader!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo lovend als we de vorige keer waren zo teleurgesteld waren we dit keer: we hebben besloten dat we de loempia met kip een volgend keer niet meer gaan nemen, er zit naar verhouding teveel taugé en te weinig kip in, voorts dient het omhulsel een beetje knapperig te zijn wat het in ons geval totaal niet was, het was eerder zompig maar de nasi en sate waren wel smakelijk

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de waarde naar het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog nooit zo lekker Chinees gegeten, het was heel goed op temperatuur en smaakte voortreffelijk maar de volgende keer bestel ik een kleinere portie want ik heb zes dozen over maar die hebben nu een plaatsje gevonden in de vriezer

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was op tijd en het eten was lekker. Betaling ging ook zonder problemen.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk, Levering Ruim binnen de opgegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed eten goed van smaak. babi pangang is een echte aanrader zeer mals vlees

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs goede service, altijd vers en lekker. Lang op het eten wachten hoeft hier niet. Ook goede en snelle thuisbezorg service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, bezorging snel, vlees bakjes mogen iets voller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt te lang voor je de bestelling krijgt ...ook als je vroeg besteld ...dus kan het niet druk zijn...erg jammer en dus niet voor herhaling vatbaar.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, lekker eten.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om om 18 .13 en afgeleverd om 19.28...veel te lang en ik woon op nog geen 250 m afstand . Na het bestellen zie je pas hoe laat ze gaan leveren als ik dat eerder wist zou ik niet bestellen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.