Beoordelingen van De Mandarijn Reeuwijk

Recente recensies van De Mandarijn Reeuwijk

5 sterren na 74 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik blijf nog steeds bestellen en de kwaliteit blijft goed, ga zo door. chapeau.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlugge bezorging en heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi hadden we nog niet eerder bij u besteld. Daarvoor een mini test…., degenen die geproefd hebben waren tevreden, sushi was vers en smakelijk. De andere gerechten waren ook prima in orde. De bezorging liet op zich wachten, maar het was moederdag en dus topdrukte. Wij hadden niet van te voren besteld en waren ,ondanks dat we wat lang moesten wachten, blij verrast dat wij een bestelling konden plaatsen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, een uur te laat. Na bellen kwam de bestelling heel snel, en wel zo snel dat de bezorger voor onze deur waarschijnlijk een dikke bekeuring kreeg. Eten was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 15 minuten geleverd!!!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk.De bezorging uitstekend

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg was de loempia niet te eten. Leek een spons met vet. Hebben we weggegooid. Gelukkig was de rest van de bestelling lekker, zoals gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde, kom daarom regelmatig terug voor bedelingen.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd en smaakte prima

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging mooi op tijd!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer prima in orde. Lekker gegeten, bezorging mooi op tijd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Was wel erg snel koud helaas.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas weer te laat bezorgd, maar het eten was heerlijk

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, namelijk 15 min na bestellen. 40 Min gewacht met opeten en het eten was nog goed warm. Eten was lekker, niet te zout. Als enige punt van kritiek, de kip van de saté iets aan de droge kant.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er steeds minder groente en vlees in de bami zit. Zijn veel bamie en soms stukje prei.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen te voorzichtig met kruiden. Gelukkig niet te zout. De smaken van de verschillende gerechten was vrij vlak. De pindasaus was te waterig en bevatte weoniog smaak. De kip was prima. Helaas was de sater niet van de grill, maar was gegaard in de saus.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en niet vet, knapperige groenten.goede bezorging en alles ziet er verzorgd uit!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed op smaak.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd werd netjes op tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten! Het is zeker voor herhaling vatbaar

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was niet alles geleverd. Wel is dit nog na geleverd. Het eten was goed. We zouden een kortingcode ontvangen voor de volgende bestelling. Deze hebben we (nog) niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat blijft de dame vriendelijk, ook al zat het tegen. Bedankt.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij lekker gegeten zeg en we kunnen er nog een keer van eten 😀. Dank jullie wel voor het lekkere eten.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en heerlijk van smaak.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat je niet kan afhalen en je minimaal voor €20,- moet bestellen. Dit zorgt er wel voor dat ik niet zo snel weer zal bestellen

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging van Thyara is helemaal top!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was goed warm en smaakte heerlijk! Precies op de afgesproken tijd gebracht!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Eten was heerlijk en goed warm

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig, lekker eten, goed warm en precies op tijd. Hier worden we blij van

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te goed, te warm en te snel geleverd 😁 😁 😁 hoe kan je iets verbeteren wat al perfect is!!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van oudsher, altijd goed

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zelfs op 1e kerstdag keurig op tijd en het eten wat goed warm en zoals we gewend zijn zalig.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, smaakvol en goed op temperatuur. Nasi een beetje droog.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect geregeld, keurig op tijd bezorgd én heerlijk gegeten!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super, site werkt prima. Alleen was de bezorging een half uur te laat . De kwaliteit van het eten maakte dit dan wel weer goed. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd !! Eten goed warm en zoals altijd heerlijk !!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beste Mandarijn Toch al enige tijd klant bij jullie Vind ondanks Covid-tijd dat bij bestellingen zoals deze van meer als 65 euro er toch wel een stukje kroepoek of gratis bezorging mag zijn !! Net even dat stukje extra verder alles ok

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen één puntje. Je krijgt een kortingscode geldig tot 4 november. Dan wordt er vermeld dat hij niet meer geldig is. Wel raar !

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties en vriendelijke snelle bezorging. Wij aten de haasbiefstuk, gadogado met nassi. Aanrader....Jammie!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. onze bestelling kwam snel en netjes aan in ons vakantiehuisje.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten alleen was de mihoen met ossehaas wat plakkerig en dikker als normaal dit viel een beetje tegen verder goed eten

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk eten, mooie porties.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle levering

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk ,maar veel te veel. Minpunt was dat de bakjes veel te moeilijk open te krijgen zijn. De randjes van de deksels zijn heel erg scherp. Je kunt je er makkelijk aan snijden...Zo ook gebeurd. Verder heerlijk gegeten. Bezorging was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima precies zoals ik het wilde hebben. Keurig ook op afgesproken tijd. Tot een volgende keer.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk en ruim voldoende en de bezorging keurig op tijd. Zeker een aanrader!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo lovend als we de vorige keer waren zo teleurgesteld waren we dit keer: we hebben besloten dat we de loempia met kip een volgend keer niet meer gaan nemen, er zit naar verhouding teveel taugé en te weinig kip in, voorts dient het omhulsel een beetje knapperig te zijn wat het in ons geval totaal niet was, het was eerder zompig maar de nasi en sate waren wel smakelijk

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de waarde naar het geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog nooit zo lekker Chinees gegeten, het was heel goed op temperatuur en smaakte voortreffelijk maar de volgende keer bestel ik een kleinere portie want ik heb zes dozen over maar die hebben nu een plaatsje gevonden in de vriezer

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was op tijd en het eten was lekker. Betaling ging ook zonder problemen.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk, Levering Ruim binnen de opgegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed eten goed van smaak. babi pangang is een echte aanrader zeer mals vlees

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs goede service, altijd vers en lekker. Lang op het eten wachten hoeft hier niet. Ook goede en snelle thuisbezorg service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, bezorging snel, vlees bakjes mogen iets voller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt te lang voor je de bestelling krijgt ...ook als je vroeg besteld ...dus kan het niet druk zijn...erg jammer en dus niet voor herhaling vatbaar.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, lekker eten.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld om om 18 .13 en afgeleverd om 19.28...veel te lang en ik woon op nog geen 250 m afstand . Na het bestellen zie je pas hoe laat ze gaan leveren als ik dat eerder wist zou ik niet bestellen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.